De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

Schoolatletiek

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Schoolatletiek.
ClubCollect
Schoolatletiek
AV Lionitas 60-jarig jubileum

Zaterdag 24 september viert AV Lionitas haar 60-jarig jubileum! Dit vieren we met een 60 uurs jubileum run, een ouder-kind wedstrijd en een barbecue/pannenkoekenfestijn.

De 60 uurs jubileum run is vol! Ook is het niet meer mogelijk om aan te melden voor het barbecue/pannenkoekenfestijn. Aanmelden voor de ouder-kind wedstrijd kan nog wel! Bij vragen of opmerkingen kun je een mail sturen naar rubenkorte.lionitas@gmail.com.

Ouder-kind wedstrijd -> Zaterdag 24 september organiseren we van 15:00 tot 17:30 uur de Ouder-kind wedstrijd. Tijdens de Ouder-kind wedstrijd wordt er in verschillende categorieën gestreden op de onderdelen 40m sprint, verspringen, vortexwerpen en een stormbaan estafette. De Ouder-kind wedstrijd kost €1,00 per koppel. Willen jullie meedoen met de Ouder-kind wedstrijd?
Vink hier een '1' aan als jullie mee willen doen. Wil je niet meedoen, vink dan niks aan. Wil je meerdere koppels aanmelden? Meld dan 1 koppel aan via dit formulier en meld de andere koppels gratis aan via rubenkorte.lionitas@gmail.com.
1,00
Totaal:
0,00