ClubCollect
FSV De Feijenoorder
Dirk Kuyt Foundation

Beste Feijenoorder,

Voor veel mensen met een beperking geldt dat ze wel willen bewegen en sporten, maar dat het reizen naar de sportlocatie vaak moeilijk is. Sinds april 2018 rijdt er een speciale Dirk Kuyt Foundation (rolstoel)bus door het land om mensen met een beperking gratis naar hun sportaccommodatie te brengen. Om sport & sportplezier voor iedereen toegankelijk te maken is deze bus een uitgelezen mogelijkheid om een drempel voor mensen met een beperking weg te nemen. Sport is zo belangrijk, zeker voor mensen met een beperking. Het maakt je spieren sterk, het verbroedert en geeft zelfvertrouwen. Daarom proberen we ervoor te zorgen dat iedereen die wil sporten die kans ook krijgt.

Er is veel vraag naar deze vervoersmogelijkheid (juist/ook in Corona tijd) en sinds dit jaar hebben we een tweede bus rijden. Maar om de Dirk Kuyt Foundation bussen de weg op te laten gaan, hebben we jullie hulp hard nodig om nog meer mensen te laten sporten.

Voor €10,- euro kan er al een sporter van en naar het sportveld worden vervoerd.

Voor €15,- euro kunnen twee sporters samen gaan sporten!

Help je mee? Doneer een bedrag en wie weet rijd je binnenkort naast de Dirk Kuyt Foundation bus met het logo van de vereniging erop!