De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder.
ClubCollect
Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder
Op dit moment is deze verkoop gesloten.
Samen krijgen we het stadion vol!

Het coronavirus heeft ook het voetbal in zijn greep. Helaas zijn de tribunes leeg en het stadion vol krijgen met supporters gaat helaas nog wel even duren. Daarom willen wij het stadion op een andere, unieke manier vol krijgen! Met als ultieme doel om 47.212 Kuipstoeltjes vol te krijgen met aanmoedigingen.

Steun Feyenoord
Het zijn zware maanden voor de Feyenoordsupporters, de ploeg heeft ons nodig maar helaas kunnen we door de omstandigheden op dit moment niet de 12e man op de tribune zijn. Om de ploeg een steuntje in de rug te geven zijn we begonnen om het stadion vol te leggen met spandoeken. Met als doel om ieder stoeltje dat leeg is te bedekken. Op die spandoeken komen Feyenoord gerelateerde boodschappen ter ondersteuning van het elftal. Jij kunt hierbij helpen en de afmeting van het doek bepaal je zelf. Voor ieder spandoek dat jouw stoeltje bedekt betaal je â‚Ŧ5,-. Dit betekent dat jij met je familie, kameraden of je werk zelf de boodschap Ên de grootte van het doek bepaalt! Een deel van de opbrengst gaat naar de club, een toekomstige grote sfeeractie en het materiaal van de spandoekenactie.

Hoe kan jij Feyenoord hierin steunen?
Klik op koop hier je stoeltje en koop hieronder 'jouw stoeltje(s)' en geef aan welke tekst je op het doek wilt hebben.

Bedrijf
Wil je een spandoek(en) afnemen als bedrijf inclusief factuur? Dit is uiteraard geen probleem, we hanteren hierbij een minimum bedrag van â‚Ŧ150,- = 30 Kuipstoeltjes. Koop hieronder jouw stoeltjes en stuur een e-mail naar info@defeijenoorder.nl

𝗔𝗮đ—ģ𝗴𝗲𝘇đ—ļ𝗲đ—ģ 𝘄𝗲 đ—ŋđ—ļ𝗰đ—ĩ𝘁đ—ļđ—ģ𝗴 𝗲𝗲đ—ģ 𝘂đ—ļ𝘁𝘃𝗲đ—ŋ𝗸đ—ŧ𝗰đ—ĩ𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗱đ—ļđ—ŧđ—ģ 𝗴𝗮𝗮đ—ģ, đ—ļ𝘀 𝗲𝗲đ—ģ 𝗱đ—ŧ𝗲𝗸 𝗴đ—ŋđ—ŧ𝘁𝗲đ—ŋ 𝗱𝗮đ—ģ 𝟭𝟱đŸŦ 𝘀𝘁đ—ŧ𝗲𝗹𝗲đ—ģ đ—ĩ𝗲𝗹𝗮𝗮𝘀 đ—ģđ—ļ𝗲𝘁 đ—ē𝗲𝗲đ—ŋ đ—ēđ—ŧ𝗴𝗲𝗹đ—ļ𝗷𝗸. đ—Ēđ—ļ𝗹 𝗷𝗲 𝘁đ—ŧ𝗰đ—ĩ 𝗲𝗲đ—ģ 𝗴đ—ŋđ—ŧ𝘁𝗲đ—ŋ 𝗱đ—ŧ𝗲𝗸, 𝘀𝘁𝘂𝘂đ—ŋ 𝗱𝗮đ—ģ 𝗲𝘃𝗲đ—ģ 𝗲𝗲đ—ģ 𝗲-đ—ē𝗮đ—ļ𝗹 đ—ģ𝗮𝗮đ—ŋ đ—ļđ—ģđ—ŗđ—ŧ@𝗱𝗲đ—ŗ𝗲đ—ļ𝗷𝗲đ—ģđ—ŧđ—ŧđ—ŋ𝗱𝗲đ—ŋ.đ—ģ𝗹. 𝗗𝗮đ—ģ đ—¯đ—˛đ—¸đ—ļ𝗷𝗸𝗲đ—ģ 𝘄𝗲 𝗱𝗲 đ—ēđ—ŧ𝗴𝗲𝗹đ—ļ𝗷𝗸đ—ĩ𝗲𝗱𝗲đ—ģ.

Samen krijgen wij het stadion weer vol, op naar 47.212 Kuipstoeltjes bedekt met spandoeken!

1 stoel (Uitverkocht)
Kies hier het aantal stoel(en) welke je wilt afnemen. Je kunt doormiddel van onderstaande opties het aantal stoelen zelf kiezen. Als voorbeeld wil je 6 stoelen afnemen dan druk je 1x op de + van 1 stoel en 1x op de + van 5 stoelen. 1+5 stoelen maakt 6 stoelen in totaal.
â‚Ŧ5,00
5 stoelen (Uitverkocht)
â‚Ŧ25,00
10 stoelen (Uitverkocht)
â‚Ŧ50,00
25 stoelen (Uitverkocht)
â‚Ŧ125,00
50 stoelen (Uitverkocht)
â‚Ŧ250,00
100 stoelen (Uitverkocht)
â‚Ŧ500,00
1200 stoelen (Uitverkocht)
Een vak vol!
â‚Ŧ6000,00
Totaal:
â‚Ŧ0,00