ClubCollect
Marine Watersport Vereniging
Inschrijfformulier jeugdzeilcursus

De jeugd-zeilcursussen van de Marine Watersport Vereniging starten eind maart met een aantal theorielessen op het verenigingsschip de Albatros (Den Helder). Daarna volgen tien praktijkessen bij dependance De Sloep (De Haukes, aan het Amstelmeer).

We sluiten de zeilcursus traditioneel af met een groots ‘PAX-weekend’, voorafgaand aan de zomervakantie (vrijdagavond tot en met zondagmiddag). Tijdens het PAX weekend worden de zeilpasjes uitgereikt, waarna er zelfstandig gevaren mag worden. In de zomer worden er terugkomdagen georganiseerd voor alle cursisten. En in de herfst wordt er voor de RS Feva / Neo cursusgroep nog een Waddenzee zeiltocht gevaren.

Cursus Optimist
De deelnemer moet in het bezit zijn van de zwemdiploma’s A en B.

Cursus RS Feva / Neo
De deelnemer moet in het bezit zijn van de zwemdiploma’s A en B.
Zeilpas Opti-3 of enige zeilervaring is verplicht (neem voor informatie contact op met de jeugdcommissie: jeugd@marinewatersport.nl).

Het inschrijven voor de jeugd-zeilcursussen is alleen mogelijk indien het kind staat geregistreerd als jeugdlid van de Marine Watersport Vereniging.

Voor het aanmelden van uw kind als jeugdlid kunt u gebruik maken van het online aanmeldformulier

De leden- en betaaladministratie wordt voor de Marine Watersport Vereniging uitgevoerd door ClubCollect. Naast de lidmaatschapsgelden worden ook de cursuskosten automatisch geïncasseerd. U machtigt de Marine Watersport Vereniging daartoe door uw inschrijving. Vanzelfsprekend ontvangt u vooraf, door tussenkomst van ClubCollect, een betaalverzoek.