De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

MC Noord-Holland

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met MC Noord-Holland.
ClubCollect
MC Noord-Holland
29 januari 2023 – 1e Vrije training MC-NH Den Helder (grote baan)

Zondag 29 januari organiseert MC-NH een vrije training voor de motorcrossers op het circuit in Den Helder. Jong en oud is van harte uitgenodigd om te komen trainen. Iedereen die wilt komen kijken is ook van harte welkom deze dag.

Klasses: 50cc mini – 65cc - 85cc Laag - 85cc Hoog - 125cc – 250cc t/m 450cc - Superklasse - Masters/Veteranen - Dames - Hobby/opstapklasse

Programma:

10:00 - Opening terrein / kantine
10:15 - 12:00 Registratie/aanmelden vrije training
11:00 - 15:30 Vrije training

Adres:
Industrieterrein "Kooipunt"
Luchthavenweg
1786 PD Den Helder

Let op: deze inschrijving is alleen voor de grote baan! Als je voor een donateur (lid) kiest moet je ook een relatienummer van MC-NH invullen! Graag Voornaam en Achternaam invullen bij Volledige Naam!

p.s. Mocht je geen eigen transponder hebben dan kan je ook samen doen met iemand anders of een transponder huren op deze dag. Vul dan het getal "0" als je met iemand samen doet of als je een transponder huur bij het veld Mylaps Transponder nr:

Let op: Er zit een bug in het inschrijfsysteem. Als je voor meerdere mensen wil inschrijven vanaf één computer of telefoon dan krijg je bij de 2e inschrijving een foutmelding:  "Je hebt al een 1 stuks gekocht". Oplossing voor nu is even via een andere telefoon of computer in te schrijven voor de 2e inschrijving. Andere oplossing is om je 2e inschrijving via een andere webbrowser te doen. Sorry voor het ongemak, volgende week gaat ClubCollect dit probleem oplossen.

Bestuur en vrijwilligers MC-NH

Let op: bij volledige naam Voor en Achternaam invullen!
Donateur
Alleen voor donateurs
20,00
Geen Donateur
Voor de rijders die niet geen donateur of lid zijn!
25,00
Transponder huren
Transponder (op jouw naam) kan je 's morgens ophalen bij het wedstrijd secretariaat.
25,00
Totaal:
0,00