ClubCollect
RKSV De Ster
Uitbreiding kantine De Ster

Waarom de aktie?
Weldra wordt gestart met de uitbreiding van onze gezellige kantine met een nieuwe entree, nieuwe toiletten, nieuwe koelcel en een grotere keuken. De vergunning is binnen en de aannemer en onze vrijwilligers staan te popelen om de schop in de grond te kunnen steken. Echter, met het oog op de bizarre grondstofprijzen van dit moment wachten we de groundbreaking nog even af. Onze club voert deze verbouwing grotendeels in eigen beheer uit. De gemeente Stein ondersteunt daarbij met een substantiële bijdrage voor de (ruw)bouw.

Wat hebben we nodig ?
Bouwen is tegenwoordig erg duur. Ondanks de inbreng van lokale sponsoren en de inzet van eigen vrijwilligers komen wij een fors bedrag tekort op de project begroting. De club wilt daarom een bedrag van 6500 euro ophalen middels deze crowdfunding aktie.

Wat krijg je er voor terug ?
Eeuwige roem en een voldaan gevoel bij een verblijf in onze oergezellige kantine en de splinternieuwe toiletgroepen in het bijzonder. De drie grootste donateurs worden getrakteerd op een uitgebreid diner voor twee personen in onze nieuwe kantine..

Meedoen is heel eenvoudig. En alle kleine beetjes helpen !