De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw.
ClubCollect
Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw
Valentijnsontbijt cadeau doen op 12 februari 2023

Liefste sympathisanten van Scouts en Gidsen Denderleeuw, Stam X en andere ontbijtlievende personen,

Het Valentijnsontbijt van VZW Stam, Scouts en Gidsen is terug van weg geweest! Nog steeds even lekker, voor een groot deel huisbereid en liefdevol voor u samengesteld.

U wil graag een Valentijnsontbijt schenken aan iemand? Dan zit je hier op het juiste adres!

Maak uw keuze uit onze 3 ontbijten en laat deze leveren op zondag 12 februari op een adres naar keuze binnen de deelnemende gemeentes! We voegen met plezier een persoonlijke boodschap toe aan uw cadeau.

De inhoud van de ontbijtdozen kan zeer beperkt afwijken, in dat geval wordt er steeds gezorgd voor een gelijkwaardig en kwalitatief alternatief.  Omwille van praktische redenen kan de inhoud van de ontbijten niet individueel aangepast worden.

Bestellen kan tot en met zondag 5 februari. 

Vragen/problemen? Contacteer ons via valentijnsontbijtvo@gmail.com

Zorgeloze Zondag (per persoon)
Ontbijten hoeft niet ingewikkeld te zijn, dit klassiek ontbijt biedt u alles om uw zondag zorgeloos door te komen: een drankje om de dorst te lessen; een ontbijtkoek, speculaas, peperkoek voor de zoetekauwen onder ons; kaas, hesp, een hardgekookt eitje, huisbereide choco en confituur op sandwich of pistolet en een stukje fruit als kers op de taart.
15,00
Bikkebik voor Kids (per kind)
Ook aan de allerkleinsten wordt er gedacht want uiteindelijk draait dit alles om jeugdwerking. Naast een verrassing is voor kindlief een drankje, een heerlijke donut, een sandwich, huisbereide choco, speculaas, een hardgekookt eitje, een stuk fruit en een yoghurtdrankje in een aangepast kinderdoosje voorzien.
8,00
Totaal:
0,00