De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw.
ClubCollect
Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw
Valentijnsontbijt cadeau doen op 18 februari 2024

Liefste sympathisanten van Scouts en Gidsen Denderleeuw, Stam X en andere ontbijtlievende personen,

Er hangt weer liefde in de lucht, hoof tijd voor het Valentijnsontbijt! Verwen jezelf en je geliefden met onze heerlijke ontbijten die voor een groot deel huisbereid zijn en met enorm veel liefde zijn samengesteld.

U wil graag een Valentijnsontbijt schenken aan iemand? Dan zit je hier op het juiste adres!

Maak uw keuze uit onze 4 ontbijten en laat deze leveren op zondag 18 februari op een adres naar keuze binnen de deelnemende gemeentes! We voegen met plezier een persoonlijke boodschap toe aan uw cadeau.

De inhoud van de ontbijtdozen kan zeer beperkt afwijken, in dat geval wordt er steeds gezorgd voor een gelijkwaardig en kwalitatief alternatief.  Omwille van praktische redenen kan de inhoud van de ontbijten niet individueel aangepast worden.

Bestellen kan tot en met 10 februari. 

Vragen/problemen? Contacteer ons via valentijnsontbijtvo@gmail.com

Cupidoos Deluxe (per 2 personen)
Samen van Valentijn genieten, dat kan met deze heerlijke cupidoos! Deze doos bevat een zorgeloze zondag ontbijt voor twee personen aangevuld met extra verwennerijen zoals bubbels, verse fruitsla, chocolade en zelfgemaakte vanillewafeltjes.
40,00
Zorgeloze Zondag (per persoon)
Ontbijten hoeft niet ingewikkeld te zijn, dit klassiek ontbijt biedt u alles om uw zondag zorgeloos door te komen: een drankje om de dorst te lessen; een ontbijtkoek, speculaas, peperkoek voor de zoetekauwen onder ons; kaas, hesp, een hardgekookt eitje, huisbereide choco en confituur op sandwich of pistolet en een stukje fruit als kers op de taart.
16,00
Heerlijk Healthy (per persoon)
Het mag wat gezonder voor u? U houdt van heerlijke huisbereide producten? Of u bent gewoon een hipster? Dan hebben we de ideale oplossing voor u: een ontbijt bestaande uit een drankje om de dorst te lessen, huisbereide granola, yoghurt. Uiteraard aangevuld met pistolet, sandwich, huisbereide confituur en humus, kaas, een hardgekookt eitje, speculaas en een stuk fruit.
16,00
Bikkebik voor Kids (per kind)
Ook aan de allerkleinsten wordt er gedacht want uiteindelijk draait dit alles om jeugdwerking. Naast een verrassing is voor kindlief een drankje, een heerlijke donut, een sandwich, huisbereide choco, speculaas, een hardgekookt eitje, een stuk fruit en een yoghurtdrankje in een aangepast kinderdoosje voorzien.
9,00
Totaal:
0,00