De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

Stichting NU!

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Stichting NU!.
ClubCollect
Stichting NU!
Huttenbouw 2022 Wo 17 tm vr 19 aug (van 10.00 tot 15.00 uur)

Middels dit formulier schrijf je één persoon in voor de Huttenbouw Numansdorp editie 2022. Wil je meerdere personen aanmelden, dan verzoeken wij je om dit voor elk persoon te herhalen.
 
 Graag herhalen wij onze oproep voor vrijwilligers. Om je een indicatie te geven van de omvang schetsen wij graag het volgende. Bij een dergelijk evenement zijn in de voorbereidingsdagen (maandag & dinsdag) ca. 15 vrijwilligers noodzakelijk. Tijdens het evenement (woensdag/donderdag én vrijdag) verwachten wij dat voor elke hut dagelijks 2 begeleiders beschikbaar zijn; wij behouden ons het recht voor de deelnemende groep uit te sluiten van deelname indien dit niet wordt gerealiseerd. Daarnaast zijn op deze evenement dagen voor de algehele organisatie nog zo’n 30 vrijwilligers nodig voor o.a. zagerij/EHBO/catering/snoepkraam/schminken. 
Tenslotte dient op zaterdag het terrein netjes te worden opgeleverd: voor deze ochtend zijn er ca. 20 vrijwilligers gewenst om het geheel weer spik en span te maken.  Kortom: jouw hulp is zéér noodzakelijk en voorwaardelijk voor het doorgaan van de Huttenbouw. Wij doen een dringend beroep op jullie allen en wij rekenen op je komst!

Voor praktische informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.stichtingnu.nl.

22,50