De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

Stichting NU!

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Stichting NU!.
ClubCollect
Stichting NU!
Huttenbouw 2023: woensdag 16 t/m vrijdag 18 augustus

Middels dit formulier schrijf je één persoon in voor de Huttenbouw Numansdorp editie 2023. Wil je meerdere personen aanmelden, dan verzoeken wij je om dit voor elk persoon te herhalen.
 
Wij zoeken uiteraard weer veel vrijwilligers. Per inschrijving kunnen zich maximaal 2 vrijwilligers opgeven via dit formulier. Wil je meer vrijwilligers opgeven, neem dan even contact met ons op via de mail.
Heb je meerdere kinderen die je aanmeldt? Gelieve dan bij één kind aan te melden als vrijwilliger. Heb je voorkeur om bijvoorbeeld woensdag te helpen op de hut van Piet en donderdag de hut van Klaas? Geef dit dan aan bij de opmerkingen voor de vrijwilliger.
Graag ook aangeven wie de broers / zussen zijn in het daarvoor bestemde veld.
 
Om je een indicatie te geven van de omvang schetsen wij graag het volgende. Bij een dergelijk evenement zijn in de voorbereidingsdagen (maandag & dinsdag) ca. 15 vrijwilligers noodzakelijk. Tijdens het evenement (woensdag/donderdag én vrijdag) verwachten wij dat voor elke hut dagelijks 2 begeleiders beschikbaar zijn; wij behouden ons het recht voor de deelnemende groep uit te sluiten van deelname indien dit niet wordt gerealiseerd. Daarnaast zijn op deze evenement dagen voor de algehele organisatie nog zo’n 30 vrijwilligers nodig voor o.a. zagerij/EHBO/catering/snoepkraam/schminken. 
Tenslotte dient op zaterdag het terrein netjes te worden opgeleverd: voor deze ochtend zijn er ca. 20 vrijwilligers gewenst om het geheel weer spik en span te maken. Kortom: jouw hulp is zéér noodzakelijk en voorwaardelijk voor het doorgaan van de Huttenbouw. Wij doen een dringend beroep op jullie allen en wij rekenen op je komst!

Voor praktische informatie verwijzen wij graag naar onze website: www.stichtingnu.nl.

22,50