De pagina kan niet geopend worden, op dit moment is het Form niet actief.

ClubCollect

Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw.
ClubCollect
Stam, Scouts en Gidsen Denderleeuw
Valentijnsontbijt voor jezelf bestellen op 12 februari 2023

Liefste sympathisanten van Scouts en Gidsen Denderleeuw, Stam X en andere ontbijtlievende personen,

Het Valentijnsontbijt van VZW Stam, Scouts en Gidsen is terug van weg geweest! Verwen jezelf en je geliefden met onze heerlijke ontbijten die voor een groot deel huisbereid zijn en met enorm veel liefde zijn samengesteld. Maak een keuze uit onze 3 ontbijten en deze worden op zondag 12 februari gratis aan uw deur geleverd. Indien u een vroege vogel bent kan u ze ook steeds komen afhalen.

Wij leveren in een straal van ongeveer 10 km rond Denderleeuw. Verderop bij uw bestelling ziet u de gemeenten waarin we leveren aan huis. Voor de ontbijten die afgehaald worden verwelkomen je aan onze lokalen, Walleken 14 Denderleeuw. 

De inhoud van de ontbijtdozen kan zeer beperkt afwijken, in dat geval wordt er steeds gezorgd voor een gelijkwaardig en kwalitatief alternatief.  Omwille van praktische redenen kan de inhoud van de ontbijten niet individueel aangepast worden.

Bestellingen worden aanvaard tot en met zondag 5 februari. 

Wilt u graag een ontbijtdoos schenken aan iemand? Dat kan via ons cadeauformulier dat u hier vindt: https://app.clubcollect.com/forms/nl/stam-scouts-en-gids/Valentijnsontbijt-cadeau-doen-op-12-februari-2023


Vragen/problemen? Contacteer ons via valentijnsontbijtvo@gmail.com

Zorgeloze Zondag (per persoon)
Ontbijten hoeft niet ingewikkeld te zijn, dit klassiek ontbijt biedt u alles om uw zondag zorgeloos door te komen: een drankje om de dorst te lessen; een ontbijtkoek, speculaas, peperkoek voor de zoetekauwen onder ons; kaas, hesp, een hardgekookt eitje, huisbereide choco en confituur op sandwich of pistolet en een stukje fruit als kers op de taart.
15,00
Bikkebik voor Kids (per kind)
Ook aan de allerkleinsten wordt er gedacht want uiteindelijk draait dit alles om jeugdwerking. Naast een verrassing is voor kindlief een drankje, een heerlijke donut, een sandwich, huisbereide choco, speculaas, een hardgekookt eitje, een stuk fruit en een yoghurtdrankje in een aangepast kinderdoosje voorzien.
8,00
Totaal:
0,00